Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Jó hírek a V4-es Ducati nakedről (Totalbike - 24?ra)
Újabb jel, hogy le fogják csupaszítani a Panigale V4-et.
[2019. március 07 10:27:00.]
Te nem ezt a BMW-t keresed - Teszt: BMW F 750 GS ? 2018. (Totalbike - 24?ra)
Mintha direkt úgy paraméterezték volna, hogy meghozza a kedved az eggyel drágább modellhez.
[2019. március 07 06:46:00.]
Zef Eisenberg rekordkísérlete a jégen (Motorinfo)
283 km/h-val száguldott a végsebesség specialista
[2019. március 07 01:08:30.]
Modellcsalád lesz az Aprilia RS660-ból (Totalbike - 24?ra)
Az olaszok kéthengeres tanulmánya akkorát ment, hogy az alapok köré több típust is terveznek.
[2019. március 06 13:10:00.]
Már a gyárban lekapták a felesleget a Harley Electra Glide-ról (Totalbike - 24?ra)
Ezzel meg is született egy új modell.
[2019. március 06 08:25:00.]
GORE-TEX SURROUND TECHNOLÓGIA A TCX-TŐL (Motorinfo)
Egy új mérföldkőhöz értünk el a túracsizmák világában!
[2019. március 05 22:22:27.]
Dani Pedrosa végre a KTM nyergében (Motorinfo)
Megjelent az első fotó, amin a 26-os szám a klasszikus narancs festésen díszeleg. Dani tavaly vonult vissza végleg a versenyzéstől, megszámlálhatatlan sérülés és sok győzelem jellemezte versenyzői pályáját. Valamint az a hűség, ami igazi Honda versenyzővé tette az évek során. Ezért is olyan különleges ez a kép az első, amin a 26-os szám nem egy Honda fejidomján látható. Pedrosa jelenleg tesztpilótaként dolgozik az osztrák gyártónál, ahol komolyan építenének a tudására a motorfejlesztésben. Sajnos az idei év sérüléssel kezdődött, de reméljük újra láthatjuk a szimpatikus versenyzőt a teszteken.
[2019. március 05 22:18:39.]
Erik Buell soha, de tényleg, SOHA nem adja fel (Totalbike - 24?ra)
A sokadik csőd után most villanymotorral jelentkezik.
[2019. március 05 14:55:00.]
Szénszálas hajtókarok a láthatáron (Motorinfo)
Az, hogy kovácsolt dugattyúk, titán szelepek és titán hajtókarok segítségével a Panigale V4R 16 500-as fordulatszámra képes, még 2019 kora tavaszán is megindító gondolat, de a nóvum okozta sokkhatást talán már kezdjük kiheverni. Segít ebben a Kawasaki ZX-10RR, amit idéntől szintén titán hajtókarokkal szerelnek igaz csak limitált 500 darabszámban, illetve a Yamaha R1M modell, amiben már 4 éve elérhető többek között ez a technológia is. De még mielőtt teljesen átadnád magad a 400 grammal könnyebb, őrült sebességgel forgó titán hajtókarok bűvöletének, mondanunk kell valamit: úton van a szénszálas hajtókar. A titán könnyebb és erősebb az acélnál és már jó ideje segíti a motorfejlesztést, de úgy fest, új anyag kerül az élvonalbeli motorblokkokba és ez a szén. Szénszálas forgó alkatrészekkel sem ma kezdtek foglalkozni, de az eddigi kísérletek nem túl jó sültek el. Most épp a Lamborghini ígéri, hogy pár éven belül bevezeti a technológiát. Természetesen a legnagyobb akadály, amivel a szénszálas alkatrészeknél szembenéznek az a hő okozta deformáció. Egy másik piaci szereplő, név szerint az AWA, azt állítja megoldotta a problémát polymer mátrix kompozit technológiával és az első negyedévtől már rendellést is felvesz szénszálas hajtókarokra. Ígéretük szerint tartós, magas teljesítményű alkatrészt szállítanak, ami fele annyit nyom, mint alumínium elődje. Ennek […]
[2019. március 05 14:25:49.]
Készül a Zaeta kéthengeres flat track motorja (Totalbike - 24?ra)
A különc olasz gyártó jövőre elkészülhet egy kéthengeres utcai modellel.
[2019. március 05 12:17:00.]
BMW F 850 RS: elírás vagy új modell? (Totalbike - 24?ra)
A bakit elkövető angol importőr nyilván tagad mindent.
[2019. március 05 10:09:00.]
SW-Motech ION L Nyeregtáska különböző modellekhez (Motorinfo)
Hamarosan érkezik az ION sorozatú nyeregtáska három különböző méretben!
[2019. március 05 10:08:41.]
Szeretnéd, hogy Valentino Rossi legyen a motoros oktatód? (Motorinfo)
A CharityStars aukciós oldalnak köszönhetően, most bárki licitálhat egy képzésre a kilencszeres világbajnokkal. Feltéve persze, ha rendelkezik elegendő fedezettel, mivel a licit már most is 8000 eurónál tart. Rossi, a Marco Simoncelli alapítvány felkérésére tart egy tréninget a Misano World Circuit aszfaltcsíkján. A napi ütemezés a következő: ? 15 perces elméleti oktatás ? Két 20 perces pályamotorozás, vezetés technikák tanulmányozása, Valentino Rossi kommentálásával. ? Végül 20 perces elméleti munka ? Részvételi igazolások kitöltése A szerencsések megtanulhatják: ? hogyan lehet a legjobban kigyorsítani ? mit kell tenni, hogy javuljon a fékezés hatékonysága ? hátsó fék használata, megfelelő mértékben tolja el a motor hátulját ( csúsztatás ) ? tökéletes üléspozíció ? köridő javítása A nap tartalmaz: ? ebédet ? fotókat és videókat a napról ? technikai felszerelést ( motor: Yamaha R1, sisak: AGV, ruházat : Dainese ) Ez egy exkluzív kurzus, amit olyan motorosoknak tartanak, akik már rendelkeznek pályaismerettel de szeretnék tudásukat fejleszteni, egy olyan legendás versenyzőtől mint Valentino Rossi. Fontos, hogy csak azok licitáljanak akik 1,55-ös időre képesek Misanóban ( ez 24 másodperccel lassabb, mint a leggyorsabb GP kör ). Rossz idő esetén az esemény elmarad de a CharityStars garantál egy másik lehetőséget, ami a nyertesnek megfelel. Az aukció nyertese, három másik […]
[2019. március 04 23:55:04.]
Suzuki GSX-S750 YUGEN Design (Motorinfo)
Hamamatsu két új változatot mutat be a csupasz GSX-S modellből, amik a Carbon és Titanium neveket kapták. A gyártó az SC-Projecttel együttműködve, sok gyári extrával felszerelve kínálja majd a két variánst. Füstszínű plexi LED irányjelzők Sport rendszámtábla tartó Sc-Project Hátsó üléstakaró ( púp ) Az olasz kollégák úgy tudják, hogy megközelítőleg 300 euróval lesz drágább a két modell, amire összesen 1000 eurónyi extra kerül felszerelésre. Mindkét verzió négy színben lesz kapható, beleértve a Blue MotoGP színt, melyet az Ecstar csapat használ. A GSX-S750 Yugen Carbon és Titanium esetében is van lehetőség, további extrák vásárlására a gyári kínálatból. A Yugen szó jelentése a japán nyelvben, olyan titokzatos képességet jelez, amelyeket nem lehet szavakkal leírni. A hazai forgalmazásról még nem kaptunk tájékoztatást.
[2019. március 04 23:05:17.]
Csak lekapartak majdnem 40 kilót a villanyos GP-motorokról (Totalbike - 24?ra)
Még úgy is, hogy az akkukapacitást lényegében duplázták.
[2019. március 04 13:06:00.]
Fékbehúzó Fenati visszatért, és rohadt gyors (Totalbike - 24?ra)
Nem véletlenül kapott még egy esélyt: a katari teszten ő volt a leggyorsabb.
[2019. március 04 10:42:00.]
Elfogadták a hosszú körös büntetést (Motorinfo)
Új eszköz áll rendelkezésre a felügyelők számára a GP-ben. A büntetés lényege, hogy olyan kisebb kihágásokat is lehessen szankcionálni mint a pályaelhagyás, pályalevágás vagy a feltartás. Long lap penalty A FIM által bevezet új szabály értelmében, a megbüntetett versenyzőnek három körön belül át kell haladnia a kijelölt területen. A kijelölt terület pályánként változik majd, leggyakrabban egy kanyaríven kívüli szakasz lesz megadva. Lehetőség van még a pálya nyomvonala mellett is zónák kijelölésére.
[2019. március 03 10:45:50.]
Légcsatornában tesztelt a Suzuki GP csapat (Motorinfo)
Rengeteg múlik az üléspozíción, a végsebesség környékén sokat számít egy rosszul tartott kéz vagy magasra pozicionált sisak. A Suzuki nagyon jól szerepelt az idei első teszteken, a spanyol Alex Rins több alkalommal is az egyik leggyorsabb versenyzőnek bizonyult. Érthető hát ha Hamamatsu mindent bevett, hogy a GSX-RR a legjobb teljesítményét nyújtsa a szezonban. A videón, egy 3d szkennerrel támogatott légcsatornában láthatjuk a gyári csapat két versenyzőjét ( Alex Rins ésJoan Mir ).A technológiának köszönhetően, jól kielemezhető a test minden apró kis részlete, amit a légcsatornában egyből tesztelni is lehet. Reméljük a Suzukinak sikerül megismételni a tavalyi év sikereit, vagy tovább is emelni a mércét.
[2019. március 03 08:38:41.]
Motoros szalagkorlát teszt (Motorinfo)
Egy 38 tonnás kamion sem tudta áttörni, a motorosok védelmére kiépített rendszert. Az Anas Olaszországban, egy kiemelt szakaszon speciális motorkerékpár szalagkorlátot telepített. A rendszertől, a motorosbalesetek és ezzel párhuzamosan a társadalmi költségek csökkenését is remélték. Azonban a statisztikai számok megfordultak, az említett szakaszon több baleset történt mint a telepítés előtti időszakban. Az Anas most mégis úgy döntött, hogy folytatja a telepítéseket. A magyarázat egyszerű, igaz, hogy a baleseti mutatók nőttek de a komoly sérülések drasztikusan csökkentek. A korlát jól végzi dolgát, ami sok emberi élet megmentését jelenti. A cég most egy erődemonstrációt tartott, ahol egy 65 km/h-val robogó, 35 tonnás kamiont vezettek neki a korlátnak. Jól látható, hogy a rendszer könnyen elvezette a hatalmas energiát. A motoros rendszerek lényege, hogy nem engedi a kétkerekű járművek vezetőit és utasait becsúszni a korlát alá. Az autók részére kifejlesztett rendszer alsó talapzata nyitott,  az oszlopok pedig sok motoros sérüléseiben játszanak komoly szerepet. Tudomásunk szerint, Magyarországon jelenleg nincs olyan szakasz, ahol hasonló rendszerű védőkorlát került volna felszerelésre.
[2019. március 03 08:12:56.]
Már rendelhető az ION S nyeregtáska (Motorinfo)
A szezon újdonságai közé tartozik, a három méretben készülő Sw-Motech ION S nyeregtáska. A D-gyűrűs rögzítésnek köszönhetően, könnyen eltávolíthatjuk a kompakt méretű táskát. A termék fekete 600D-s poliészterből készül, ( UV álló, vízálló belsőbevonattal ) puha vinil elemekkel kombinálva, amit a gyártó nappali fényben alig látható fényvisszaverő textíliákkal látott el. Így, éjszakai motorozás közben nagy mértékben növeli a biztonságot. A táska kialakításának köszönhetően, a vezető könnyen hátra tud nyúlni és a motor nyergében ülve is eléri a fedél zsebben található külső részt. A csupasz motorokat szeretők, pontosan tudják milyen nehéz olyan terméket találni a piacon amit, könnyű a motorra rögzíteni, sportos motorozásnál is stabil marad és még illik is a motorhoz. A gyártó mindhárom jellemzőre kiemelten figyelt, ráadásul ha nagyobb befogadóképességre lenne szükségünk akkor 7 literről 15 literre bővíthetjük a térfogatot. A termék áprilistól lesz elérhető a hazai importőr szalonjában. Részletek Anyag: 600D poliészter / puha vinil Fekete szín Súly: 0,6 kg Méret: 33 x 29 x 10-18 cm Térfogat: 7 – 15 l Gyártó: SW-MOTECH A csomagtartalmazza 1 ION S hátizsák 1 vízálló belső zsák 4 hurok (20 mm széles, 2 x 37 cm hosszú, 2 x 70 cm hosszú) BC.ZUB.00.083.30000 1 festékvédő fólia
[2019. március 01 15:52:08.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - 135 - 136 - 137 - 138 - 139 - 140

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design