Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Pár perc és már ragyog a motorod? Megmutatjuk hogyan! (tesztmotor.hu)
Van aki szeret órákon át bíbelődni mikor puccba vágja a motorját és ezer féle cuccot rákenni a motorra. Nekik van egy rossz hírünk. A Muc-Off összedobott egy piperetáskát, s az abban lévő termékekkel gyorsan és egyszerűen tisztíthatod, és ápolhatod a motorod. Még sietned sem kell. The post Pár perc és már ragyog a motorod? Megmutatjuk hogyan! appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 14 18:03:28.]
Elkészült az olcsó Can-Am (Totalbike - 24?ra)
Kétféle blokkal rendelhető, hogy az A2-es jogosítvány se legyen kizáró ok.
[2018. szeptember 14 14:10:00.]
Can-Am Ryker (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 14 13:18:27.]
Továbbra is titkolják, milyen lesz az új Suzuki Katana (Totalbike - 24?ra)
A teaserből az sem derül ki, hogy egyáltalán egy motorkerékpárról szól.
[2018. szeptember 14 12:46:00.]
Videón a változó szelepvezérléses BMW R 1200 GS (Totalbike - 24?ra)
Ráadásul bemutatják a Shiftcam rendszer működését is.
[2018. szeptember 14 11:14:00.]
Ismét slágergyanús modellel rukkolt elő a GasGas (tesztmotor.hu)
Megérkezett a GasGas ECRanger 200 és 300 The post Ismét slágergyanús modellel rukkolt elő a GasGas appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 14 05:00:33.]
Megérkezett a GasGas ECRanger 200 és 300 (Motorinfo)
Ranger néven mutatkozott be a pehelysúlyú terepmotorjairól ismert GasGas legfrissebb modellje. A triálgépek páratlan kezelhetőségét és az endurók sokoldalúságát ötvöző újonc minden eddiginél élvezetesebb erdőjárást ígér, és újabb lendületet adhat a mostanság sikert sikerre halmozó katalán vállalatnak. Legfontosabb jellemvonások: Mindössze 108 kg-os száraztömeg Tovább fejlesztett, kétütemű erőforrás Króm-molibdén-acél váz és alumínium segédváz Magura hidraulikus kuplungkar Kifinomult KYB felfüggesztés alumínium lengőkarral és himbarendszerrel 270 mm-es rugóút Modern, légies megjelenésével és fejlett műszaki alapjaival az ECRanger tökéletesen passzol a reneszánszát élő GasGas kínálatába, hiszen éppoly magas technikai színvonalon áll, mint márkatársai. A mindössze 108 kilogrammos nóvum a világszerte népszerű EC-sorozat masszív, mégis könnyű, króm-molibdénből és acélból készülő gerincvázára épül, ehhez kapcsolódnak az új, nagy merevségű villabefogók, no meg a kifinomult, állítható karakterisztikájú felfüggesztések, amelyeket ? a hetvenéves tapasztalattal büszkélkedő ? Kayaba szállít a GasGasnak. Elöl 46 mm-es csúszószár-átmérőjű, tekintélyes, 270 mm-es rugóúttal felvértezett, nyitottpatronos, fordított teleszkópok dolgoznak, míg hátul 119 millis tartományban mozgó, központi rugóstag felel a kiváló úttartásért. A kifejezetten karcsú, sűrű erdőkben is villámgyors ECRanger mozgatásáról 199,4 vagy 299,3 köbcentis, egyhengeres, kétütemű erőforrás gondoskodhat, működésüket elektronikus gyújtás és VForce 4 membránszeleprendszer teszi még hatékonyabbá. A precíz, hatfokozatú váltóval és 36 mm-es torokátmérőjű porlasztóval társított motorokhoz új dugattyút és hengerfejet dolgoztak […] The post Megérkezett a GasGas ECRanger 200 és 300 appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 19:35:07.]
BMW technológia napján mindenkit lenyűgözött a 3D nyomtatási technológia (tesztmotor.hu)
A BMW R&D Franciaországi központjában felforrósodott a hangulat a technológiai újdonságok napjának bemutatóján The post BMW technológia napján mindenkit lenyűgözött a 3D nyomtatási technológia appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 13 19:10:46.]
Így könnyebb megérteni az új BMW S 1000 RR formáját (Totalbike - 24?ra)
Rajongók photoshoppal kiszínezték a fekete-fehér tervet, így jobban érvényesülnek a megoldások.
[2018. szeptember 13 15:53:00.]
2019-ben egy Z125 és egy Ninja 125 modellel bővül a Kawasaki motorcsalád (tesztmotor.hu)
A nyolcvanas évek óta most újra gyártásba kerül egy sportos 125-ös Kawasaki blokk, méghozzá rögtön két motorral: Z125 és Ninja 125 lesz a zöld család két legújabb tagja The post 2019-ben egy Z125 és egy Ninja 125 modellel bővül a Kawasaki motorcsalád appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 13 14:00:53.]
Káprázik a szemem a Moto Guzzi V85 TT-től (Totalbike - 24?ra)
Megmutatták a végleges külsejét: alig változott a tanulmányhoz képest.
[2018. szeptember 13 11:36:00.]
Romano Fenatit elítélhetik gyilkossági kísérletért? (tesztmotor.hu)
Mint ahogy azt mindenki látta a hétvégi misanói Moto2 futamán az olasz pilóta átnyúlt honfitársa motorjához és meghúzta fékkarját menet közben. Hiába kért bocsánatot és vonult vissza a versenyzéstől, a dühös nép ezt nem akarja annyiban hagyni. The post Romano Fenatit elítélhetik gyilkossági kísérletért? appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 13 10:03:18.]
BMW S 1000 RR színek (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 13 09:18:42.]
Kawasaki Ninja 125 és Z125 2019 (Motorinfo)
Megjelentek az első fotók The post Kawasaki Ninja 125 és Z125 2019 appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 09:03:09.]
Peches hétvége Gaildorfban ? HTS KTM Team beszámoló (Motorinfo)
Nem sikerült jól csapatunk hétvégéje az ADAC MX Masters gailforfi viadalán. Szvoboda Bence tavasszal eltört csuklója újabb ütést kapott, műtét is lehet a vége! Jakob Kristóf a pályával küzdve végül éppen befért a legjobb húszba. Sikerélmény nélkül zárta a gaildorfi viadalt Bence A legendás világbajnoki helyszín, a Stuttgart melletti Gaildorf fogadta az ADAC MX Masters mezőnyét, ahol nem folytatódott csapatunk klasszisának egyedülálló sikersorozata. Szvoboda Bence (#521) az elmúlt hetekben három különböző bajnokságban is képes volt nyerni, ezúttal viszont le kellett nyelnie a keserű pirulát. ?Ez nem az én hétvégém volt sajnos. Egy ugratás során nagy ütést kapott a tavasszal eltört bal csuklóm, utána képtelen voltam erőt kifejteni a kezemmel, ez pedig nagyon balesetveszélyes a mi sportunkban. Fel kellett adnom mindkét futamot, nem kockáztathattam egy komolyabb balesetet, hiszen még várnak rám tétversenyek az idei szezonban. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a hétvége, főleg azért, mert sok magyar jött ki szurkolni nekünk.? ? foglalta össze a rövidre sikerült versenyét klasszisunk. Az elsődleges vizsgálatok nem mutattak törést, viszont a röntgenfelvételeken az tisztán látszott, hogy rosszul forrt össze a korábban eltört csont, ami állandó gyulladást eredményez a csuklójában, így a szezon befejeztével korrekciós műtétre kényszerülhet a magyar bajnok, elkerülve a későbbi szövődményeket. Az orvosokkal […] The post Peches hétvége Gaildorfban – HTS KTM Team beszámoló appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 09:01:07.]
Moto Guzzi V85 TT friss képek (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 13 08:52:02.]
Fenatit elítélik gyilkossági kísérletért? (Motorinfo)
Romano Fenatit gondjai nem szűnnek meg, spanyol lapok arról írnak, hogy elítélhetik gyilkossági kísérletért. Mint ismert az olasz pilóta átnyúlt honfitársa fékkarjához és meghúzta azt a futam közben. Azóta bocsánatot kért és visszavonult a versenyzéstől, a világ azonban úgy tűnik nem elégszik meg ennyivel. Az biztos, hogy a FIM ( Nemzetközi Motoros Szövetség ) beidézte magához svájci központjába, hogy eldöntsék milyen büntetést kapjon a versenyző. Spanyol lapok ennél is tovább mentek és bírósági ügyről írnak. Fenati már az ügy elején kijelentette, hogy nem akarta bántani versenytársát, csak visszajelzést akart adni arra a három mozdulatra amivel véleménye szerint pont az Ő életét kockáztatták. Az átnyúlás valóban szörnyű és érthetetlen dolog de az olasz valóban nem húzta meg nagy erővel a fékkart, ettől persze ez még egy borzalmasan veszélyes dolog. De ha megakarta volna vetélytársát akkor meghúzhatta volna úgy is a féket, hogy az biztosan elessen. A versenyző családja azóta életveszélyes fenyegetéseket is kapott és leginkább rajtuk csattan az ügy negatív hozadéka. Sajnos emellett az is tény, hogy soha semmilyen ügy kapcsán nem foglalkozott még a média ennyit a Moto2 sorozattal. Jelenleg minden újság címlapon hozza a hírt, még azok is akik soha nem is írtak motorozásról. Kár, hogy a sportág csak akkor érdekel […] The post Fenatit elítélik gyilkossági kísérletért? appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 08:39:16.]
GREX ? A tévesen kategorizált sisak (Motorinfo)
A Grex neve a motorosok körében sokaknak ismerősen csenghet a múltból. A válság előtti időszakban, körülbelül 10-15 évvel ezelőtt, mikor még a motorozás is fénykorát élte, sikeres és népszerű volt a márka, komoly mennyiségben fogytak a bukósisakok. Akkoriban, amikor még nem volt ez a jelenleg tapasztalható olcsó, távol keleti sisakdömping, még a Grex számított ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb sisaknak. A minőségre garancia volt a gyártó, amely nem más, mint a NolanGroup, amelynek nevéhez a Nolan és az X-lite sisakok fűződnek. A Grex modellek bázisát a korábban sikeres, de már kifutó Nolan modellek adták, mivel a cég nem akarta, hogy a sikeres modellek és annak gyártástechnológiája kárba vesszen, így egy másik márkanév alatt kezdték tovább futtatni ezeket a régi-új modelleket a piacon. Kedvezőbb árfekvésben, egyszerűbb kivitelben tehát, de a Nolantól elvárt és megszokott magas minőségi és biztonsági színvonalat megtartva folytatták a gyártást, innentől már Grex márkanév alatt. A márkanév változtatás ellenére a gyár továbbra is ugyanazt az egyedülállóan Nolangroup által sisakgyártásra használt különleges tulajdonságokkal rendelkező Lexan?-t veszi a sisakhéj alapanyagául. Mi sem támasztja azt alá jobban, hogy egy teljes értékű Nolan termékről beszélünk, minthogy a G9.1 és a G4.2PRO az elődeinek megfelelően szintén a gyári N-Com előkészítéssel készülnek. A régi […] The post GREX ? A tévesen kategorizált sisak appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 08:34:52.]
2018 Motogp 13 Misano ? elemzés (Motorinfo)
A törölt silverstoni futam okán végletekig kiéhezett Motogp rajongók legnagyobb örömére Rossifalvára látogatott a Gp mezőny. ( értsd: Valentino szülőfaluja Tavulia 14 km-re található ) Mindannyian kíváncsian vártuk folytatódik-e Lorenzo diadal menete, a Yamahák misanoi teszt utáni ígéretes szereplése, illetve hogy Marc Marquez sikeresen folytatja-e egyszemélyes küzdelmét az egyre erősebb Ducati dominanciával szemben. Apropó Silverstone: Emlékeztek még az előző elemzésben kiemelt, a futam elmaradásának körülményeit firtató, az illetékeseket kérdőre vonó, kekeckedő, Magyarországon sajnos már csak nyomokban fellelhető kellemetlenkedő újságírókra ? Jelentem részben nekik köszönhetően, a Motogp intézménye hazánkkal ellentétben nem a következmények nélküliség fellegvára. Bár 35 éve nem álltak elő olyan körülmények amelyek miatt ne lehetett volna versenyt lebonyolítani és lehet, hogy 35 évig nem is fognak újra előállni, Carmello Ezpeleta a Dorna vezére csütörtöki interjújában nem hagyott kétséget afelől, hogy a rajongók, szurkolók és a versenyzők soha többet nem maradnak futam nélkül. ? Ha nem tudunk versenyezni vasárnap, majd versenyzünk hétfőn. Ha hétfőn is lehetetlen a küldetés, akkor versenyzünk kedden. Minden helyszínnek és minden pilótának készen kell állnia erre a lehetőségre. ? Mi történt tehát a Silverstonie-i fiaskó után? A Dorna reagált. M0-ás felújítás megvan? Hetek óta mindenki látja, átéli, vagy ha máshonnan nem, a rádióból értesül az összehangolatlan, […] The post 2018 Motogp 13 Misano – elemzés appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 08:04:46.]
BMW F850 GS Túra Kiegészítők (Motorinfo)
BMW F850 GS Túra Kiegészítők az SW-Motech kínálatában The post BMW F850 GS Túra Kiegészítők appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 13 07:53:05.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design