Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Megépítették Legóból a Britten V1000-et (Totalbike - 24?ra)
Ráadásul életnagyságban.
[2020. április 09 16:37:00.]
Ezzel próbálna vevőt szerezni a BMW-től a Honda (Totalbike - 24?ra)
A Gold Winghez hasonló első futóművet tennének más modellek alá.
[2020. április 09 13:18:00.]
MotoGP ? befagyasztott fejlesztések, anyagi segítség a csapatoknak (Motorinfo)
A járvány az ember életeken túl, a gazdasági és sport élet szereplői között is hatalmas pusztítást okoz. A csapatok bevételei, a szponzori pénzekből és megjelenésekből tevődnek össze és csak az aktív futamok után lehet a megjelenéseket számolni. Érthető hát, hogy Carmelo Ezpeleta az első pillanattól harcol a versenyek megrendezésért, a csapatok és a sorozat érdekében. Sajnos az elmúlt napokban már Ő is tett olyan nyilatkozatot, melyben felmerül a teljes idei év törlése a Covid-19 okozta világjárvány miatt. Még semmi sem biztos, Európa több országa a napokban jelentette be, hogy lazítanak a szigorításon és megpróbálnak  lépéseket tenni a megszokott élet felé. Ezek persze koránt sem azt jelentik, hogy tömegrendezvényt vagy sporteseményt lehetne tartani. A GP szervezők és versenyzők részéről is megjelent több olyan nyilatkozat, ami nem zárná ki, hogy egy hétvége alatt akár két versenyt is bonyolítsanak. A promoter legnagyobb kihívása ebben az évben mégsem a versenyek megszervezése, hanem a csapatok életben tartása. Egy MotoGP szintű csapat, rengeteg embert foglalkoztat, akinek akkor is jelentkezik a bérköltsége ha nincsenek futamok. Nem beszélve az egyéb kötelezettségekről, amik a beszállítók felé jelentkeznek. A Dorna már jelezte, hogy minden eszközével a csapatok mellett áll és a lehetőségeihez mérten támogatni fogja a csapatok fennmaradását. Ezért a […]
[2020. április 09 07:56:56.]
Tony Bou második otthoni videója (Motorinfo)
A triál motorozás meghatározó alakja otthon sem unatkozik, elég számára egy motor, pár hordó és kötél, ahhoz, hogy saját gyakorló pályát alakítson ki a teraszon. A második videóban is elképesztő lazasággal mutat be, olyan trükköket, hogy évekig gyakorolhatná egy átlag motoros, akkor is csak kis eséllyel sikerülne bármelyiket megtanulni. Jó látni, hogy profi sportolok milyen komolyan veszik a karantént (Stay At Home). Az első videót is érdemes megnézni, akár újra:
[2020. április 09 07:34:24.]
Újabb tíz motor, ami nélkül nem lehet élni (Totalbike - 24?ra)
Mi a közös Tuono V4-ben, a Super Ténérében és a Speed Triple-ben? Hogy egyszer ki kell próbálnod!
[2020. április 09 06:11:00.]
Tartós terepmotort A2-es jogsihoz (Totalbike - 24?ra)
A sportosabb vagy a túrásabb véglet kell? Vagy valami középutas megoldás esetleg?
[2020. április 08 15:36:00.]
Lassan el kell engedni az idei MotoGP-t (Totalbike - 24?ra)
A szervezők is kezdenek lemondani a szezonról.
[2020. április 08 08:38:00.]
VYRUS ALYEN egy földönkívüli Ducati szívvel (Motorinfo)
Az olasz Vyrus gyár ismét bemutatott egy futurisztikus motort, melynek erőforrása a Ducati Superquadro 1299, ami 200 lóerő fölötti teljesítményre képes. A motor összesen 20 példányban készül és szinte biztosan gyűjtök fogják képezni a vevők többségét. A motor tele van különleges megoldásokkal, ahogy a gyártótól már eddig is megszokhattuk. A vázban magnéziumot, míg az idomzatban és a hátsó kerékben szénszálat találunk. A külső megjelenést Adrian Morton rakta össze, aki jelenleg az MV Agusta tervezője. Az első futómű vagy a teljesen szénből készült és az ülés alatt található kipufogó cső, mind azt mutatja, hogy nem volt anyagi korlátja a tervezésnek. A felfüggesztések az Öhlins katalógusából érkeztek, a fékeket az SBK-ban is használt szén-kerámia tárcsák és Brembo rendszer fémjelzi. De a száraz tények helyett inkább ajánljuk a képek tanulmányozását. Biztosra vesszük, hogy az Alyen egy igen csak megosztó jelenség, ami vagy tetszik valakinek vagy nem de a minőség megkérdőjelezhetetlen.
[2020. április 07 17:41:12.]
Az Euro5-ös átállásnak is betehet a járvány (Totalbike - 24?ra)
Főleg a kisebb európai gyártóknak okoz gondot.
[2020. április 07 12:35:00.]
A Bilstein is belép a motorpiacra (Motorinfo)
A német gyártó már több mint 60 éve van jelen az autópiacon. Már eddig is készített motoros termékeket a dupla lengéscsillapítóval ellátott motortípusokhoz, mostantól a nagy teljesítményű motorok futóművei is elérhetőek lesznek a kínálatban. A legújabb technológia fejlesztésüknek, a moduláris csillapító rendszernek (MDS ) és a Clubsportnak programnak köszönhetően alapozták meg a motoros piacra lépést. A gyártó túl van már 5 fejlesztési éven és a végső teszteket végzik, ami alapján TÜV tanúsítványt szerezhetnek. A piacra lépés várhatóan idén ősszel történhet meg. A Bilstein a patron egy teljes villarendszerre épít. A csövek kemény krómmal vannak bevonva, melyeket további titán-nitrid bevonattal látnak el. Ezek az alkatrészek csúsznak a kiváló minőségű külső csövekben, csapágyakkal és alacsony súrlódású tömítésekkel. Belül van egy nyomás alatt álló gázegység, amely 2 módon állítható tartály nélkül. A lengéscsillapító coilover típusú és általában 1 kg alatti súlyú, az egység 2 állítócsavarral rendelkezik és teljes egészében alumíniumból készül. Külön érdekessége, hogy mindkét irányból felszerelhető, hogy könnyen hozzá lehessen férni az állítási lehetőségekhez. A tervek szerint számos olasz, japán német márka modelljeihez lesz majd elérhető a termék. Az első modell a BMW S1000RR 2009-től, árakat csak később tesznek közzé.
[2020. április 07 09:07:29.]
Európa igáslova - Malaguti Dune 125 - 2020. (Totalbike - 24?ra)
Jó értelemben régi vágású motor, bírja a strapát, sőt, kívánja.
[2020. április 07 06:08:00.]
Így megy egy CBR1000RR-R ha Marquez vezeti (Motorinfo)
Felkerült egy 360 fokos videó a youtube-ra, amelyen Marc Marquez vezet egy Honda CB1000RR-R modellt. Az onboard videó jól mutatja, hogy mire képes egy utcai motor egy világbajnok kezében, aki szinte biztosan nem hozta ki magából a maximumot, de még így is messze egy átlag sportmotoros felett teljesít.
[2020. április 06 19:25:34.]
Eladó a Honda CBR1000RR SP2 # 111 (Motorinfo)
Egy darab történelem került eladó sorba az Ebay aukciós oldalon. A Le Mans-ban megrendezett 24 órás versenyen második helyett megszerző motor igazi technikai kuriózum. Ráadásul teljes harcra kész, hisz a tavalyi csapat nevei is bizonyítják, hogy bizony gyors motorról van szó. Akkor Randy De Puniet, Yonny Hernandez és Sebastien Gimbert ült a nyergében. Eladó egy kis történelem A Honda Endurance Racing Team által felkészített CBR1000RR SP2-es modellt, egy angol kereskedő vásárolta meg, és szeretné értékesíteni. Bárki is lesz a szerencsés tulaj egyszerre vesz sportmotort és gyűjtési célra alkalmas befektetést. Az ebay oldalán megtaláljátok a teljes módosított listát és az árat, ami 39.999 font.
[2020. április 06 19:08:03.]
Elhunyt Riccardo Pierobon (Motorinfo)
A világ egyik legismertebb vázgyártója, Riccardo Pierobon 2020. április 5-én hunyt, 86 éves korában. Az olasz mester, a Ducati egyik legsikeresebb után gyártója vagy átépítője volt. Olyan híres versenyzőknek tervezett és gyártott vázakat, mint Ben Bostrom, Troy Bayliss, Ruben Xaus vagy Scott Russel. A profi versenyzők mellett, szélesebb körben is elérhetőek voltak fejlesztései. Riccardo 1952-ben alapította meg a családi vállalkozást, és mikor 1987-ben nyugdíjba vonult, fia Massimo vette át a cég irányítását. A manufaktúra saját gyártású motorokkal is büszkélkedhet, a Ducati alapokra épülő váz és lengőkar módosítással gyártott modellek egész sora fűződik a nevéhez ( F042, X60R, X80R és X85R). Legutoljára mikor a Ducati bemutatta Panigale-t, ami szakított a hagyományos térhálós vázszerkezettel, Pierobon létrehozott egy módosított verziót.
[2020. április 06 18:44:11.]
Vyrus Alyen: Panigale blokk, rengeteg karbon, végtelen különcség (Totalbike - 24?ra)
Furcsa, szokatlan, fenyegető - ez a három szó foglalja legjobban össze.
[2020. április 06 16:02:00.]
A Brembo bevásárolta magát a Pirellibe (Totalbike - 24?ra)
A Pirelli igazgatója szerint ez a bizalom jele.
[2020. április 06 13:30:00.]
A BMW leleplezte az R18-at (Totalbike - 24?ra)
Ez lett a BMW új cruisere. Nem tanulmány, ez már a szériaváltozat.
[2020. április 06 09:42:00.]
Úgy vérzik ki a motorsport, ahogyan még soha (Totalbike - 24?ra)
Sem válságok, sem világháborúk nem ártottak ennyit, és ezek a károk örökre velünk maradnak.
[2020. április 04 11:43:00.]
A Marquez testvérek orvosi berendezéseket ajándékoznak kórházaknak (Motorinfo)
A MotoGP és a Moto2 regnáló világbajnokai orvosi eszközöket ajándékoztak a Lleida Egyetemi kórháznak a Covid-19 által érintett félkritikus betegek segítségéhez. Marc Marquez adómányt biztosított ezen felül a Vöröskereszt számára is. Mucha fuerza a todos los sanitarios! 👏🏼 Molta força a tots els sanitaris! 👏🏼 https://t.co/Qx0GefLCob ? Marc Márquez (@marcmarquez93) April 1, 2020 Az adomány hordozható digitális radiológiai eszközökből és gáz analizátorokból áll. Ezen eszközök lehetővé teszik a súlyos tüdőbetegségben szenvedő beteg éjjeli megfigyelését. Ezen felül Marc, ahogy Daniel Pedrosa volt csapattársa is részt vesz abban a Vöröskeresztnek szánt gyűjtésben melyet R. Nadal teniszező és P. Gasol kosaras támogat. ? Mint tudjátok nehéz napokat élünk, ebben az extrém helyzetben minden segítség nagyon fontos. Tehát csatlakozom Rafa Nadal és Pau Gasol kezdeményezéséhez. Már adományt adtam a Vöröskereszt számára, mellyel a sport világát és különösen a motoros sportok és motorkerékárok világát is támogatni szeretném. Mint mondtam, minden segítség nagyon fontos, ezért különféle projekteket és kezdeményezéseket támogatók, hogy segíthessem a leginkább rászorulókat . A legegyszerűbb, ami egyben a legjobban segíthet ha most mindenki otthon marad.? Nyitókép : Twitter.com prstscreen
[2020. április 04 07:08:06.]
A Brembo részesedést szerzett a Pirelli-ben (Motorinfo)
Az olasz fékrendszer specialista, aki a világ piacvezetője a saját területén, bejelentette, hogy részesedést vásárolt a Pirelli gumiabroncs gyártóban. A szintén globális méretű cégben 2,43 % részesedéssel rendelkezik az olasz Brembo, aki közvetlenül az anyavállalton a Nuova FourB keresztül lépett a cégbe. A befektetés nyilvánosságra hozatalakor a Brembo hangsúlyozta, hogy nem spekulatív céllal vásárolta a részesedést, hosszútávú terveik vannak a szintén innovatív Pirelli kapcsán.
[2020. április 04 06:53:54.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design